Bilbatteri biltema

Bilbatterier og startbatterier – køb her – Biltema.dk

Overvejer du at købe et silver kalcium batteri? Så er du havnet det helt rette sted. Hos Biltema har vi nemlig et bredt udvalg af silver kalcium batterier i …

Hos Biltema har vi et prisværdigt sortiment af startbatterier til bil, lastbil og traktorer samt fritidsbatterier. Se hele vores udvalg online.

Køretøjsbatterier – Bilbatterier og MC-batterier hos Biltema

Køretøjsbatterier – Bilbatterier og MC-batterier hos Biltema – Biltema.dk

Tæt og vedligeholdelsesfrit batteri til biler. Bygger på kalcium/kalcium-teknologien. Batteriet har en lang levetid og er helt vedligeholdelsesfrit.

Hos Biltema finder du bilbatterier, MC-batterier, fritidsbatterier, batteriladere og batteritilbehør. Køb online eller besøg os i varehuset.

Startbatteri Sølv, 12 V, 62 Ah – Biltema.dk

Leder du efter et AMF batteri til din retro bil, eller en ældre bilmodel, så har vi hos Biltema det batteri du søger. Vi har et bredt sortiment af batterier …

Startbatteri Sølv, 12 V, 62 Ah

Silver kalcium batterier i højeste kvalitet – Biltema.dk

Find SMF batterier som passer til din bil … Tæt og vedligeholdelsesfrit batteri til biler. Bygger på kalcium/kalcium-teknologien. Batteriet har en lang levetid …

Klik her og udforsk vores udvalg af silver kalcium batterier til biler, både, campingvogne m.v. – alle sammen til fornuftige priser.

Startbatteri SMF, 12 V, 44 Ah – Biltema.dk

Tæt og vedligeholdelsesfrit batteri til biler. Bygger på sølv/kalcium-teknologien. Batteriet har en lang levetid og er helt vedligeholdelsesfrit.

Tæt og vedligeholdelsesfrit batteri til biler. Bygger på kalcium/kalcium-teknologien. Batteriet har en lang levetid og er helt vedligeholdelsesfrit. Ladningen bibeholdes længere end i et konventionelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. En særlig type ventilation nedsætter risikoen for, at der trænger dampe ud. Kan tåle at hælde (maks. 45° monterings-/hældningsvinkel), hvilket nedsætter risikoen for syrelækage. Integreret flammebeskyttelse. Meget modstandsdygtig over for vibrationer og slag. Batterikassen er fremstillet af forstærket polypropylen og er desuden flammesikker. Et indbygget håndtag gør det let at håndtere batteriet.

Køb amf batterier til bilen lige her – Biltema.dk

Få alt indenfor amf batterier til en skarp pris. Med et bilbatteri kan du altid starte din bil uden problemer. Se udvalget her >>

Startbatteri SMF, 12 V, 42 Ah – Biltema.dk

Startbatteri SMF, 12 V, 42 Ah

Startbatteri Sølv, 12 V, 72 Ah – Biltema.dk

Tæt og vedligeholdelsesfrit batteri til biler. Bygger på sølv/kalcium-teknologien. Batteriet har en lang levetid og er helt vedligeholdelsesfrit. Ladningen bibeholdes længere end i et konventionelt batteri. En ladeindikator viser batteriets status. En særlig type ventilation nedsætter risikoen for, at der trænger dampe ud. Kan tåle at hælde (maks. 45° monterings-/hældningsvinkel), hvilket nedsætter risikoen for syrelækage. Integreret flammebeskyttelse. Meget modstandsdygtig over for vibrationer og slag. Batterikassen er fremstillet af forstærket polypropylen og er desuden flammesikker. Et indbygget håndtag gør det let at håndtere batteriet.

Startbatteri EFB, 12 V, 60 Ah – Biltema.dk

Startbatteri EFB, 12 V, 60 Ah

Keywords: bilbatteri biltema, biltema bilbatteri