Cykelholder biltema

Cykelholder til anhængertræk – Biltema.dk

Stabil og vipbar cykelholder med plads til 3 cykler. Monteres let på 50 mm kugle og med 13-polet stik. Cyklerne fastgøres i holderen, og holderen kan låses fast i trækket (lås inkluderet). Kan monteres med ekstra nummerplade iht. nationale regler. Opfylder standarden DIN 75302. E-godkendte lygter.

Cykelholdere til montering på anhængertræk og tag

Cykelholdere til montering på anhængertræk og tag – Biltema.dk

Skal cyklen med i bilen? Find en handy cykelholder til bilen her | Cykelholder til anhængertræk & tagcykelholder samt tilbehør | Nem cykeltransport – find cykelholder her >>

Cykelholder, 1-2 cykler – Biltema.dk

Cykelholder til anhængertræk med plads til op til to cykler afhængigt af størrelse og form. Kan klappes sammen og optager kun lidt plads i bagagerummet. Skumgummibelagte bøjler. Passer til 50 mm standardkugle. Til transport af dame- og BMX-cykler kan det evt. være påkrævet med en steladapter.

Cykelholder – Biltema.dk

Cykelholder til tagbøjler – Biltema.dk

Med dobbelt fastspændingsbøjle, der kobles til cyklens stel. Fremstillet af epoxylakeret stålplade.

Cykelholder, 3 cykler – Biltema.dk

Cykelholder til anhængertræk med plads til op til tre cykler afhængigt af størrelse og form. Kan klappes sammen og optager kun lidt plads i bagagerummet. Med justerbare ophæng og gummistropper til fastspænding af cyklerne. Dobbelt låsefunktion – dels en kuglekobling omkring trækkuglen med låsebøjle, dels sikres cykelholderen i udklappet position med en låsestift. Passer til 50 mm standard trækkugle. Til transport af dame- og BMX-cykler kan det evt. være påkrævet med en steladapter.

Cykelholder, aluminium – Biltema.dk

Cykelholder, aluminium

Cykelholder MTB – Biltema.dk

Monteres på væggen i for eksempel opbevaringsrum eller garage. Med to kroge på siderne, hvor du f.eks. kan hænge dit tøj. Nem at anvende. Optager ikke plads, når den ikke er i brug, og sparer plads, når den bruges. Let at montere i den rigtige højde, idet du bruger din cykel som skabelon. Holderen fastgøres med en skrue direkte i væggen. Husk at bruge den rigtige skrue og murpløk til netop dit vægmateriale. Passer til de fleste dæktykkelser mellem 1,95 og 2,4″ (50–62 mm). Dæktrykket har stor betydning for, hvor stabilt cyklen vil sidde, og om den passer godt i beslaget. Fremstillet af polyamid.

Cykelholder, aluminium – Biltema.dk

Cykelholder, aluminium

Lygtepanel til cykelholder – Biltema.dk

Cykelholderbeslag – Biltema.dk

Vange monteret med 50 mm trækkugle. Monteres med to monteringsbeslag på trækstangen på f.eks. campingvognen. Leveres komplet med monteringsdele.

Keywords: cykelholder biltema, cykelholder til bil uden træk biltema, biltema cykelholder