Diskobugten kort

Kort over Diskobugten, Grønland – Greenland by Topas

Kort over Diskobugten, Grønland

Name, Diskobugten. ISBN, 9788799292554. Countries, Greenland. Scale, 1 : 250.000. Published, 2009. Language, Multilingual. Product type, Vandrekort.

Få et overblik over Diskobugten, Grønland

Diskobugten Arctic Sun Maps – Nordisk Korthandel

Diskobugten – Grønland – Kort – Arctic Sun Maps – Nordisk Korthandel

Kort over Disko Bugt-området med stednavne brugt på hjemmesiderne. Indsat er Grønland med udvalgte lokaliteter. Kilde: GEUS-kort, GEUS.

Ovesigtskort over Diskobugten med byerne Aasiaat, Qasigiannguit, Ilulissat og Qeqertarsuaq, samt Kangia (Jakobshavn Isfjord og Eqi-gletcheren).100 m ækvidistance.Bagside med bykort over områdets fire byer.Lamineret p begge sider.

Diskobugten – Greenland – Kort – Arctic Sun Maps

Diskobugten – Greenland – Kort – Arctic Sun Maps – Nordisk Korthandel

Diskobugten er en bugt på Grønlands midt-vestkyst. Bugten ligger øst for øen Disko, og flere bebyggelser ligger rundt om den, blandt andre …

Kort over Disko Bugt-området og Ilulissat-verdensarvsområdet

Fra de mærkelige vulkanske klipper langs vandrestier i Qeqertarsuaq og hundeslædekørsel på øen, på Lyngmarksbræen om sommeren, til de mange hvaler og fugle …

Diskobugten – Wikipedia, den frie encyklopædi

Grønland en rejse rundt i Diskobugten, hvor vi besøger Qeqertarsuaq … Inkluderet i rundrejsen er alle skibstransfers, som markeret med blåt på kort.

Diskobugten – Visit Greenland

Fra de mærkelige vulkanske klipper langs vandrestier i Qeqertarsuaq og hundeslædekørsel på øen, på Lyngmarksbræen om sommeren, til de mange hvaler og fugle i bugten, Diskobugten venter på dig til at opfylde din bucket-liste!

Diskobugten – Grønlands hjerte – Dag til dag

Dag til dag

Anderledes end alt andet på JordenPå denne ekspeditionsrejse til Grønland ” Menneskenes Ø”, vil vi møde fascinerende inuit-kultur og imponerende natur. …

Rejser til Grønland | Den ultimative rundrejse i Diskobugten

Drømmer du om at se Isfjordens gigantiske isbjerge, Diskobugten, Eqi gletsjeren og Indlandsisen? Tag med på rundrejse og få et unikt indblik i Grønland.

Diskobugten – rundrejse med udsigt til isbjerge og hval

Grønland – Diskobugten – rundrejse med udsigt til isbjerge og hval – Disko Line Greenland

Se dag til dag program for din rejse til GrønlandIndividuel rundrejse i Diskobugten. Besøg på Diskoøen og “hovedstaden” for hvaler – Qasigiaanguit.

Keywords: diskobugten kort