Rottehullet christianshavn åbningstider

Rottehullet – Wikipedia, den frie encyklopædi

16. maj 2020 — 50 år er gået siden de danske tv-seere for første gang kunne stifte bekendtskab med Meyer, flyttemand Olsen, Emma i Rottehullet og alle de andre …

Søgning på “”Rottehullet”” – Kbhbilleder.dk

Alle kender “Rottehullet” fra TV-serien “Huset på Christianshavn”, færre ved at det har været Anker Jørgensens barndomshjem.

50 år siden ‘Huset på Christianshavn’: De kalder stadig på …

50 år siden ‘Huset på Christianshavn’: De kalder stadig på Meyer – Ekstra Bladet

Mo Christianshavn, Rottehullet. – Se 6 anmeldelser fra rejsende, 4 billeder og gode tilbud vedr. København, Danmark på Tripadvisor.

16. maj 1970 havde ‘Huset på Christianshavn’ premiere, og Ekstra Bladet har besøgt det ikoniske hus og dets nuværende beboere

Bevarende sanering af Rottehullet – BYENS TEGNESTUE ApS

16. maj 2021 — Rottehullet var et fiktivt værtshus på Christianshavn i tv-serien Huset på Christianshavn, der blev sendt første gang fra 1970-1977 på DR1.

Bevarende sanering. Arkitekter med speciale i byfornyelse, restaurering af fredede bygninger samt ombygning og renovering af boliger, institutioner.

Rottehullet. – Anmeldelse af Mo Christianshavn, København …

Rottehullet. – Anmeldelse af Mo Christianshavn, København, Danmark – Tripadvisor

Rottehullet har vi kendt i årtier, udødeliggjort i tv-serien ”Huset på Christianshavn”. Det var her, flyttemand Olsen og hans naboer i ejendommen …

Mo Christianshavn, Rottehullet. – Se 6 anmeldelser fra rejsende, 4 billeder og gode tilbud vedr. København, Danmark på Tripadvisor.

Forårstur på det farverige Christianshavn | amagerliv.dk

Nu kommer byens guider frem: Forårstur på det farverige Christianshavn | amagerliv.dk

Birgitte bor i “Rottehullet” – der også har en bagside ud til Christianshavns Voldgade, hvor der skal pudses rigtig mange vinduer! Men hendes hjem er…

De fleste foretrækker en tur på egen hånd, andre en tur med guide. Foråret inviterer til både det ene og andet, hvis man vil opleve Christianshavns mange skønne, uspolerede steder.

Christianshavn: Her er attraktionerne, som er med til at gøre …

Christianshavn: Her er attraktionerne, som er med til at gøre København til en af verdens mest spændende byer | jv.dk

I flere år har jeg arbejdet både på en rundtur på Christianshavn og et … de fleste problemer kunne løses over en stribe bajere hos Emma i Rottehullet.

Bydelen, man altid er sikker på giver herlige oplevelser. Fra Christiania til supermoderne og dyrt nybyggeri, og fra tyk tobaksrøg og billige bajere på Eiffel Bar til Michelin-stjerner på Noma.

Birgitte bor i “Rottehullet” – der også har en bagside ud til …

Christianshavn – rejsefortaelling.dk

Christianshavn

Keywords: rottehullet christianshavn åbningstider