Transportkasse hund biltema

Hundehuse og hundebure til gode priser – Biltema.dk

Gør transporten behagelig for hunden med en solid transportboks, der giver tryghed og komfort på rejsen. Har du allerede kørt bilen frem?

Find det nye hundehus til din hund hos Biltema. Vi har forskellige modeller af hundehuse samt et udvalg til transport af hunden såsom hundebure lige her>>

Hundebur, aluminium – Biltema.dk

Let og stabilt hundebur af aluminium og MDF. Skrånende for- og bagside, …

Let og stabilt hundebur af aluminium og MDF. Skrånende for- og bagside, så den passer godt i bilens bagagerum. Med gitter for at give hunden god ventilation og godt udsyn. Let at holde rent. VIGTIGT! Efterlad ikke hunden uden opsyn i køretøjet, hvis der er risiko for, at temperaturen inde i bilen vil overstige +25 °C eller falde under -5 °C. Under transport skal hunden hvile og have vand mindst hver sjette time. Det skal fodres med højst 24 timers mellemrum. Hunden må ikke holdes permanent i et køretøj og som hovedregel i højst 3 timer. MINDSTEMÅL Hvis du bruger et bur eller lignende til transport i en personbil, skal hver hund have mindst følgende plads: Længde = hundens længde fra snudespids til siddeknogle, når dyret står i normal stilling, gange 1,10. Bredde = hundens bredde over brystet gange 2,5. Hunden skal kunne ligge ned og vende sig uhindret. Højde= dyrets højde over issen, når den står i normal stilling.

Transportbur – Biltema.dk

Transportbur til små dyr. Af PP-plast. Leveres i to dele. Let at montere. … Transportbur. Art. 47-262. Findes på lager i … Hunde-/kattsekål, dobbelt.

Transportbur til små dyr. Af PP-plast. Leveres i to dele. Let at montere.

Hund med transportbur og tilbehør – Biltema.dk

Passer til foldecykler med hjulstørrelse 14–20 tommer.

Sæt der indeholder hund, transportbur, vandskål og andet tilbehør, som hundens frue/herre kan få brug for. Opmuntrer og stimulerer barnet i dets rollelege og fremmer dens udvikling. Tag hunden med på rejse, gå på skønhedssalon eller besøg dyrlægen.  ADVARSEL! Indeholder smådele. Risiko for kvælning. Ikke egnet for børn under 3 år.

Hunde- og kattebur, sammenklappeligt – Biltema.dk

Stort sortiment af alt som din hund behøver. Bl.a. hundesenge, hundebure, hundelegetøj og andet udstyr til hunden på Biltema.dk!

Trapezformet bur af plastovertrukket metaltråd. Udtrækkelig bundplade af robust ABS-plast, der let skylles af ved rengøring. Buret har to lemme og kan klappes sammen til en flad pakke ved at trække enderne opefter og folde dem ind.

Hundebur, aluminium, dobbelt – Biltema.dk

transportkasse · dobbelt hundebur · trixie hundebur · transportbur hund · pluto hundebur · hundegitter. Få notifikationer når der er nye annoncer, der matcher …

Let og stabilt hundebur af aluminium og MDF med plads til to hunde. Skrånende for- og bagside, så den passer godt i bilens bagagerum. Med gitter for at give hunden god ventilation og godt udsyn. Let at holde rent. VIGTIGT! Efterlad ikke hunden uden opsyn i køretøjet, hvis der er risiko for, at temperaturen inde i bilen vil overstige +25 °C eller falde under -5 °C. Under transport skal hunden hvile og have vand mindst hver sjette time. Det skal fodres med højst 24 timers mellemrum. Hunden må ikke holdes permanent i et køretøj og som hovedregel i højst 3 timer. MINDSTEMÅL Hvis du bruger et bur eller lignende til transport i en personbil, skal hver hund have mindst følgende plads: Længde = hundens længde fra snudespids til siddeknogle, når dyret står i normal stilling, gange 1,10. Bredde = hundens bredde over brystet gange 2,5. Hunden skal kunne ligge ned og vende sig uhindret. Højde= dyrets højde over issen, når den står i normal stilling.

Transporttaske, sammenklappelig cykel – Biltema.dk

Transportbur | Skal du have transporteret din hund i bilen? Stort udvalg af billige transportbur, der passer til din hund. Køb brugte hundetransportbur på …

Passer til foldecykler med hjulstørrelse 14–20 tommer. Forlomme til værktøj og aftagelig skulderrem. Opbevaringstaske med velcrolukning til stel medfølger. Af kraftig polyester, 600D.

Hundeudstyr og tilbehør – alt hvad du behøver – Biltema.dk

Stort sortiment af alt som din hund behøver. Bl.a. hundesenge, hundebure, hundelegetøj og andet udstyr til hunden på Biltema.dk!

Hundebur | Hunde og tilbehør – side 6 – Køb på DBA

Hundebur | Hunde og tilbehør – side 6 – Køb på DBA

Køb og salg af Hundebur i Hunde og tilbehør på DBA. Gå på jagt efter de gode tilbud indenfor Hunde og tilbehør og tjek DBA’s store udvalg af dyr, kæledyr og billigt tilbehør til dyr – side 6

Transportbur – Brugte Hundetransportbure på GulogGratis.dk

Transportbur | GulogGratis – Transportbur til hund – Brugte Hundetransportbure på GulogGratis.dk

Transportbur | Skal du have transporteret din hund i bilen? Stort udvalg af billige transportbur, der passer til din hund. Køb brugte hundetransportbur på GulogGratis.dk.

Keywords: transportkasse hund biltema