Vokalskifte synonym

VOKALSKIFTE – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 3 løsningsforslag for ordet VOKALSKIFTE som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til VOKALSKIFTE.

vokalskifte — Den Danske Ordbog – Ordnet

udskiftning af en vokal med en anden i et ords rod, fx ved bøjning af ordet. Se også omlyd. Ord i nærheden tryk aflyd…vis mere.

Vokalskifte — Synonymer, betydning og bruk – OrdetBetyr.com

Synonym til Vokalskifte

Synonymer til vokalskifte · avlyd, · omlyd, · språkfenomen, · vokalendring, …

Vokalskifte betyr. Denne siden inneholder synonymer, betydninger og viser forekomsten i kryssord for Vokalskifte, i både bokmål og nynorsk.

Synonym til VOKALSKIFTE – Synonymer.no

Synonym til vokalskifte. Se alle synonymene vi har til vokalskifte i ordboka. Filtrer søkeresultatet for å få et mer nøyaktig treff. Eksempel: Synon*** …

Hva er synonym til VOKALSKIFTE? Søk og finn løsningen i ordboka.

omlyd — sproget.dk

Gå til ordbogens hovedside: dsn.dk/ro · omlyd omlyd sb. , -en (LINGVISTIK vokalskifte påvirket af en efterfølgende vokal), i sms. omlyds-, fx omlydsvokal …

Kryssordbok – Synonym til VOKALSKIFTE i kryssord

Synonym til VOKALSKIFTE i kryssord – Kryssordbok | Gratiskryssord.no

Behov for synonymer til VOKALSKIFTE for å løse et kryssord? … Vokalskifte er 11 bokstaver langt og inneholder 4 vokaler og 7 konsonanter.

Behov for synonymer til VOKALSKIFTE for å løse et kryssord? Vokalskifte har 4 treff. Her får du hjelpen du trenger og med vår smarte kryssordhjelper går søket lekende lett.

Synonym til VOKALSKIFTE i kryssord

Synonym til VOKALSKIFTE i kryssord | Kryssord.no

Søk på ord og antall bokstaver. Synonym til VOKALSKIFTE i kryssord. 2 treff. Filtrer på søkeord ved å fylle inn bokstaver i boksene nedenfor. 5 bokstaver:.

Trenger du hjelp fra vår kryssordbok? Vi har synonymer til VOKALSKIFTE for å løse ditt kryssord. «VOKALSKIFTE» har 2 treff. Tjenesten er helt gratis.

VOKALSKIFTE i kryssord. Få løsninger til … – Kryssordkjempen

VOKALSKIFTE i kryssord. Få løsninger til kryssordet med Kryssordkjempen

Laget av kryssordløsere for kryssordløsere. Meny. Legg til ord; Kontakt oss · Siste artikler. Hjelp. Personvern · Brukervilkår; Personverninnstillinger …

Her får du alle svarene til vokalskifte i kryssord

Synonym til vokalskifte – kryssord.org

Synonym til vokalskifte – kryssord.org

Keywords: vokalskifte synonym