Hvilken elbil skal jeg vælge?

Der er efterhånden rigtig mange danskere, som benytter sig af elbil leasing, fordi det er nemt og bekvemt. Hvis du også er blevet interesseret i at køre rundt i en elbil, når du skal til og fra arbejde, hente ungerne, besøge familien m.m., så læs med her. Her kan du nemlig finde ud af mere om elbiler, så du får en fornemmelse for, hvilken elbil der er den rette for dig. 

Er der en førende producent inden for elbiler?

Hvis du kigger på de elbiler, der sælger bedst i Europa, så er det i 2022 helt klart Kia, Peugeot og Audi, der ligger i toppen. I 2021 var det Volkswagen og Tesla, som dominerede markedet i forhold til salg af elbiler. De var skarpt forfulgt af Hyundai, Audi og Ford. I 2023 kom Tesla igen på førstepladsen, og denne gang er der en meget stor afstand til konkurrenterne.

Hvilken bilmodel er den mest populære elbil i 2023?

Der sælges flere og flere elbiler både i Danmark og resten af Europa. Og i den forbindelse er det helt klart Tesla, som fortjener at få æren, når det kommer til stigningen i antallet af indregistrerede danske elbiler. 

Kigger du på tallene fra Bilstatistik.dk for at finde ud af, hvilken elbil der er den mest solgte i Danmark i maj 2023, så er det Teslas Model Y, der ligger på førstepladsen. Der har nemlig været hele 1164 registreringer af denne bilmodel. Det er også tydeligt at se, at der er langt ned til andenpladsen som er Teslas Model 3 med 252 nye registreringer. Efter disse to bilmodeller kommer Volkswagen ID.4 og Audi Q4 e-tron.