Inspiration til gaver til den stolte ejer af en BMW

Skal du give en gave til en, der er fuldstændig besat af bilmærket BMW? Så tænker du nok meget over, hvad du kan give i gave, som har noget med BMW at gøre. Det kan du få inspiration til ved at læse med videre her. Her finder du nemlig flere idéer til, hvad du kan købe til BMW-elskeren. 

Find en udstilling med masser af BMW’er

Du kan vælge at give vedkommende en oplevelsesgave. Du kan prøve at finde et sted, hvor der er udstillet en masse BMW’er, som gavemodtageren kan kigge på og beundre. Køb billetter til udstillingen og giv dem i gave. Det kan eventuelt være sammen med et weekendophold eller en tur ud at spise.

Køb en bog om BMW

Du kan garanteret også finde en bog, der handler om BMW. Bogen kan handle om alt lige fra historien om BMW til alle de forskellige modeller, der findes. Du skal bare være opmærksom på, at modtageren af gaven sikkert vil være begravet i bogen i mange timer. 

Giv penge til reservedele

Er vedkommende ejer af en ældre model, såsom en BMW E28, kan det være en god ide at give penge til reservedele. Der er altid en større risiko for, at en ældre bil går i stykker i forhold til en nyere model. 

Det vil helt sikkert være en kærkommen gave, da det kan koste en del at vedligeholde og reparere en bil, der ikke er helt ny. Du kan eventuelt købe en legetøjsbil af mærket BMW og pakke den ind sammen med pengene. Så bliver det en sjovere gave.